Vliegangst training ?

Vliegangst kun je te boven komen…. volg een vliegangst training

Vliegen is de meest veilige manier van reizen. Maar wat als je door vliegangst niet durft? Als je steeds een excuus zoekt om niet met het vliegtuig op vakantie te gaan? Je kunt natuurlijk vliegen vermijden, maar het volgen van een vliegangst training is ook een mogelijkheid. Er is een groot aanbod in vliegangst training, en Yellow Wings biedt een heel korte en krachtige variant. Voor jou is het zaak om te zoeken naar de vliegangst training die bij jou past, dus ga in elk geval grondig kijken naar wat er op dat gebied te beleven is. Yellow Wings werkt met het buddy systeem; je neemt iemand mee waarmee je later echt gaat vliegen en die je ondersteunt. Je komt dus altijd met twee personen de training doen.

Wat gebeurt er bij vliegangst?

Yellow Wings Trainingen vliegangst

Vliegangst is een idee in je hoofd. Als het lukt om dat idee onschadelijk te maken en er iets leukers voor in de plaats te krijgen, ben je je angst kwijt. Misschien wordt vliegen nooit je hobby, maar ben je wel in staat om zonder problemen per vliegtuig te reizen.

Doel van onze vliegangst training is: een vliegreis maken zonder angst. Om dat te bereiken wordt de training vanaf het eerste moment in een replica van een vliegtuig, met een professionele Boeing 737 Flight Simulator plaatsvindt. Yellow Wings werkt niet met groepen, maar alleen met tweetallen; degene met vliegangst en zijn/haar buddy. De buddy is degene met wie je op korte termijn, na de training, een echte vliegreis wil gaan maken.

Vliegangst training in de cockpit

Als je in het vliegtuig stapt staat de deur naar de cockpit vaak nog open en kun je even naar binnen kijken. Als de deur dicht gaat heb je geen idee meer wat er daar gebeurt en krijgen je hersenen de kans daarover de meest wilde rampscenario’s te bedenken. Hersenen zijn ongelofelijk creatief in in het bedenken van beelden die moeten bewijzen dat je angst reëel is. Die denkbeelden hebben meestal niets te maken met de realiteit. Wij helpen je die denkbeelden te veranderen in gedachten die je wel verder helpen waar het gaat over vliegen.

Kennis is macht, ook voor je eigen hersenen! Dat is het idee achter onze vliegangst training. Op het moment dat je weet wat er op elk moment aan boord van een vliegtuig gebeurt, krijg je grip op de situatie. Je snapt wat je ziet, hoort en voelt en dat blokkeert de mogelijkheid van je brein om rampscenario’s te maken. Uiteraard word je deskundig begeleid. Boeken lezen over manieren om je vliegangst kwijt te raken helpt natuurlijk ook. Je brengt daarmee je hersenen al op andere gedachten…….

We hebben een instructievideo gemaakt over wat er in de cockpit aanwezig is en ook dat kan je helpen om in je beleving grip te krijgen op je angst. instructievideo cockpit instrumentarium

Review

          Ingrid H.

” Ik zag er tegenop om weer in het vliegtuig te stappen. Daarom ter voorbereiding een middag bij Yellow Wings geweest. Dat heeft echt geholpen! Rob geeft goede uitleg van wat je kunt verwachten, stapsgewijs wat er gebeurt, vanaf het moment dan instappen t/m de landing. in de simulator kun je het allemaal levensecht meemaken. Snappen wat er gebeurt geeft meer rust. Ik was veel minder nerveus en gespannen voor en tijdens de vlucht. 

Wat vonden anderen van hun ervaring bij Yellow Wings Trainingen?

Reviews lezen is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over hoe anderen een bepaalde activiteit hebben ervaren. Je kunt als het ware door de ogen van de mensen die de activiteit al gedaan hebben meekijken. In reviews zit niet alleen de ervaring “wat heb ik beleefd?”, maar ook de waarde;  “wat vond ik ervan?” Die waarde is uit te drukken in cijfers of sterren en geeft aan hoe leuk of leerzaam je iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons komt vliegen maximaal heeft gekregen wat hij/zij verwacht had en daar doen we veel voor. We zetten alle reviews (uiteraard ongecensureerd) op Google, Facebook of Tripadvisor. Reviews zijn van belang voor anderen maar meer nog voor onszelf. Het is de beste manier om aan de hand van ervaringen van klanten de ervaring die wij te bieden hebben te evalueren en te verbeteren.

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

reviews schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.