Yellow Wings geeft mensen de kans om mee te doen in het bedrijf als vrijwilliger. Dat betekent dat wij goed kijken wat wij hen te bieden hebben en ook wat wij graag willen dat zij voor ons zouden doen. Alleen bij een continue win win situatie voor alle partijen kan sprake zijn van een langdurige relatie en dat is in elk geval ons doel.

Plezier, passie, nieuwe kennis en ervaring opdoen, samen klussen oppakken, nieuwe mensen ontmoeten, netwerken, nieuwe programma’s ontwikkelen, etc. etc. maken het leuk voor alle partijen. 1 plus 1 is minstens 3!

Wat voor vrijwilligers zijn bij Yellow Wings actief?

– mensen die vaardig zijn met computers; software en hardware

– technici, die verstand hebben van elektronica, licht en geluid

– mensen die helpen met het up to date houden van de website, maken van nieuwe content, leveren van content voor social media

– piloten, die hun vliegvaardigheid bijhouden en vergroten door het maken van gesimuleerde vluchten, als instructeur met klanten vliegen, meehelpen met het onderhoud en artikelen schrijven over alles wat met vliegen te maken heeft.

– marketeers/”verkopers”, die het leuk vinden om Yellow Wings onder de aandacht te brengen van mensen die interesse hebben in een training of losse vluchten

– mensen die kennis hebben van online marketing, om de zichtbaarheid van Yellow Wings te vergroten

 

Kennis delen en samen kennis verwerven levert winst op voor alle deelnemers. Dat is de focus van Yellow Wings. Hoe meer je van elkaar kunt leren, hoe beter. Dat betekent dat je bij ons de ruimte krijgt om te experimenteren, samen te ontdekken wat er beter kan, initiatieven kunt nemen om zaken te veranderen en vooral veel plezier te hebben met elkaar

Wij zijn nog op zoek naar iemand die tijd en zin heeft om ons te helpen met online marketing, omdat we daar te weinig van weten. Als je interesse hebt om met ons mee te doen, bedenk dan meteen wat wij voor jou zouden kunnen doen. Als je niets van ons wilt hebben, ontstaat er geen gelijkwaardige relatie en dat is jammer.

We zijn ook nog op zoek naar iemand die vaardig is met social media en ons kan leren hoe je dat op een heel effectieve manier kunt inzetten en die ook zelf content maakt voor facebook, twitter en de website (WordPress)

Als je zelf een idee hebt over waar je met ons zou willen samenwerken, laat het weten, je kunt altijd een gesprek krijgen om te zien of we iets met elkaar zouden kunnen doen. Wij willen heel graag weten wat je in ruil voor je hulp aan ons, van ons zou willen krijgen, dus is het handig daar vóór een gesprek daar vast een beeld van te hebben.

Interesse? mail naar rob@yellowwings.nl of bel naar 06 30062328