voor teams tot max. 15 personen; een dag vol verrassingen!

Spannende team ontwikkel trainingen!

Teambuilding in een vliegtuig? Hoe werkt dat?

Team ontwikkeling  bij Yellow Wings is opgezet als serious game. De trainingen zijn bedoeld om teams in heel korte tijd te helpen veel over zichzelf  te ontdekken, te leren zonder fouten te communiceren en optimaal samen te werken, structureel kennis en expertise te delen en gebruik te maken dan menselijks softskills.

Afhankelijk van welke variant je kiest (Teambuilding of Crew Resource Management), zijn er accentverschillen gedurende de trainingsdag. Wij doen er alles aan om elk team te prikkelen om het geleerde meteen de volgende dag in de praktijk te brengen. Niet voor een week, maar duurzaam. Dat betekent dat elk team zelf aan de slag moet om veranderingen aan te brengen in de manier waarop je met elkaar omgaat en de manier waarop de processen verlopen. We willen blijven resultaat zien.

 

Teambuilding is géén team uitje, hoewel het wel bijzonder leuk is! Meer info over een teamuitje vind je op Zakelijk event / bedrijfsuitje / teamuitje

Jezelf blijven ontwikkelen als team

Er valt veel te leren van de luchtvaart, ook voor jouw team……

Je leert veel over je eigen kwaliteiten en talenten in een heel andere situatie dan normaal.  Talenten die je ontdekt kun je heel bewust inzetten ten gunste van je team en jezelf. Je kunt nog veel beter worden in datgene waar je van nature al goed in bent! Wat je nodig hebt is meer training en praktijkoefening. Hoe beter jij wordt, hoe meer plezier je er zelf in hebt, maar je team ook!

Als je team optimaal gebruik maakt van de talenten van alle leden, dan gaat de teamprestatie omhoog en het werkplezier ook! Welke talenten zouden er bij jou tijdens deze teambuilding naar boven komen? In de evaluatie geef je als team vast een voorzet, die je daarna echt goed moet uitwerken.. Teambuilding werkt geweldig als je meteen aan de slag gaat met doorvoeren van veranderingen! Het gevolg? Het werk wordt nog leuker en de resultaten nog beter. Het sleutelwoord voor blijvende verandering is discipline. Teambuilding is de opmaat om als team effectiever te worden. En dan verandert alles…..

Resultaat van teambuilding

Teambuilding moet echt iets tastbaars opleveren. Als je de discipline hebt om wat je geleerd hebt dagelijks in praktijk te brengen, dan word je team een succes.

Foutloos communiceren vereist oefening, zodat het na verloop van tijd automatisch gedrag wordt. De methodiek van luchtvaartcommunicatie is 1 op 1 over te zetten naar elke bedrijf in elke branche. De manier van gelijkwaardig samenwerken uit de luchtvaart is bijzonder effectief om een slagvaardig team te bouwen.

Het resultaat moet direct praktisch toepasbaar zijn, als het team die manier van werken ook echt implementeert.

Communicatie

Elk teamlid is in staat foutloos met de andere teamleden én anderen te communiceren. Er is natuurlijk discipline voor nodig om de methodiek elke dag opnieuw te gebruiken en elkaar daarin te stimuleren.

Managen van talenten

Elk teamlid heeft helder welke talenten en kwaliteiten er binnen het team aanwezig zijn en maakt daar actief gebruik van. Elk teamlid doet zoveel mogelijk waar hij/zij van nature goed in is, want daarmee draag je maximaal bij aan de teamprestaties.

Voor je een dag teambuilding komt doen is het slim om je goed voor te bereiden. De artikelen hieronder bieden veel informatie die je tijdens de teambuilding goed kunt gebruiken.

Communicatie,

luchtvaartcommunicatie,

Crew Resource Management

Hoe werkt het in de luchtvaart? Voor informatie en handleidingen over instrumentarium en vliegen,

informatie over vliegen 

Boeing 737 -800 instrumenten.

navigatie

Meer weten over deze inspirerende teambuilding?  Bel naar 06 30062328 of mail naar info@yellowwings.nl. Wat houd je tegen?