Versterk de band met je klant met behulp van een

Bijzonder relatiegeschenk

Wat levert het op om een uitstekende relatie te hebben met je klanten en leveranciers?

Je wilt natuurlijk graag dat je klant of leverancier steeds weer bij je terug komt om goede zaken te doen. Maar hoe blijf je nu op het netvlies van die persoon staan? Een bijzonder avontuur voor beiden, zorgt voor een sterke band.  Durf je samen met die bijzondere klant of leverancier een spannende communicatie workshop  te doen? Je moet samen alle acties doen die nodig zijn om van het ene naar het andere vliegveld te komen. Perfecte communicatie en samenwerking zijn daarbij essentieel.  Samen plezier hebben én resultaten halen leidt tot een hoge gunfactor voor nieuwe zaken op basis van het gevoel van verbinding. Als je in de cockpit zo goed met elkaar kunt samenwerken, dan kun je dat toch ook op andere gebieden?  Belangrijk in de cockpit en bij zaken doen is dat je elkaar vertrouwt, Dat is de basis van een goede leverancier-klant relatie. Om de herinnering aan dit event levend te houden, maak je een paar mooie foto’s of video’s en steeds als je klant of leverancier naar die foto’s kijkt komt de herinnering van de vlucht weer terug en ben jij als persoon weer in beeld.

Relatiegeschenk of vaardigheids-

training?

Je doet je klant of leverancier in feite een workshop communicatie cadeau als investering in de relatie. Dat is een zakelijke transactie en je zult verbaasd zijn over de prijs. Yellow Wings biedt de workshop aan voor € 300 ex BTW voor jullie beiden.

De klant verbindt die bijzondere gebeurtenis in zijn hoofd met jou. Jij staat duidelijk op zijn netvlies en dat is van grote waarde. Je gaat samen met je klant een vliegplan maken, wegwijs worden in het vliegtuig en een complete vlucht maken. Van gate naar gate met alles er op en er aan, met instructie, kaarten etc. En een certificaat voor beiden.