Een Incentive voor bijzondere prestaties.

Extra beloning

Hoe beloon jij medewerkers die harder lopen dan de anderen? Mensen die meer presteren en actief jouw bedrijf vooruit helpen? Hoe kun je laten zien dat je hen waardeert op een manier die opvalt binnen je bedrijf? Hoe kun je dat gebruiken om anderen te motiveren? Een incentive moet zo leuk en bijzonder zijn dat het uitstraling geeft aan jouw bedrijf; het moet in je bedrijf rondzingen en het zegt iets over jou als werkgever. Win-win dus!

Yellow Wings heeft hiervoor een incentive maatwerk programma. Voor  een individu, of voor een groepje medewerkers. Vliegen met onze Boeing 737 simulator en/of begeleiden van vliegtuigen in de verkeerstoren, we maken het programma naar jouw wensen.  Spannend en dynamisch, want je moet zelf alles doen……..  Je krijgt in heel korte tijd een prachtige kijk op de werkwijze in de luchtvaart.

Ons doel

Ons doel is dat de deelnemers de deur uitgaan met het gevoel iets unieks te hebben meegemaakt, dat ze niet snel zullen vergeten. De incentive wordt als cadeaubon verstuurd, zodat je als werkgever echt iets tastbaars kunt geven. Elke medewerker die een incentive krijgt, ontvangt een persoonlijk vliegticket. Op het ticket kan een persoonlijke tekst worden gezet van max 65 tekens.
Hoe krijg je de incentive in huis?

Heel simpel; even bellen naar 06 30062328, of een mail sturen naar info@yellowwings.nl  WIj willen natuurlijk graag weten wat die medewerkers voor bijzonders gedaan hebben, zodat wij dat nog eens kunnen benoemen tijdens de vlucht. Zij krijgen niet voor niets een extra beloning….. Op die manier brengen we de waardering van de werkgever nog eens extra onder de aandacht.

Om de voorpret voor de mensen die een incentive hebben gekregen, te vergroten, staan hier links met informatie over meerdere onderwerpen. Hoe meer je tevoren al weet, hoe leuker de vlucht gaat worden.