Yellow Wings relatiegeschenk

Een bijzonder relatiegeschenk om de verbinding met je klant/leverancier te versterken

Wat levert het op om een uitstekende relatie te hebben met je klanten en leveranciers?

Je wilt natuurlijk graag dat je klant of leverancier steeds weer bij je terug komt om goede zaken te doen. Maar hoe blijf je nu op het netvlies van die persoon staan? Een bijzonder avontuur voor beiden zorgt voor een sterkere band.  Eigenlijk gaat het om communicatie tussen jullie beiden. Dat is ook precies wat je bij ons gaat doen! Een spannende communicatie workshop voor twee personen. Je gaat samen een vluchtplan maken en dat ook uitvoeren. Je moet samen alle acties doen die nodig zijn om van het ene naar het andere vliegveld te komen. Dat lukt alleen met uitstekende communicatie en samenwerking. Samen plezier hebben én resultaten halen leidt tot een hoge gunfactor voor nieuwe zaken op basis van het gevoel van verbinding. Als je in de cockpit zo goed met elkaar kunt samenwerken, dan kun je dat toch ook op andere gebieden?  Belangrijk in de cockpit en bij zaken doen is dat je elkaar vertrouwt, Dat is de basis van een goede leverancier-klant relatie. Om de herinnering aan dit event levend te houden, maak je een paar mooie foto’s of video’s en steeds als je klant of leverancier naar die foto’s kijkt komt de herinnering van de vlucht weer terug en ben jij als persoon weer in beeld. Hoe leuk wil je het hebben?

Je biedt je klant of leverancier een workshop communicatie als investering in jullie relatie. Dat is een zakelijke transactie en je zult verbaasd zijn over de verbinding die dat teweeg brengt! 
De klant verbindt die bijzondere gebeurtenis in zijn hoofd met jou. Jij staat duidelijk op zijn netvlies en dat is van grote waarde voor je toekomstige relatie met hem/haar.
Uiteraard sluiten we af met een certificaat voor beiden.

              Review

        Erik van D.  

“Als experiment ben ik bij Yellow Wings samen met een klant een relatiegeschenk programma gaan doen. Geweldig! Vanaf het moment dat je binnenkomt moet je intensief samenwerken bij het voor bereiden van de vlucht. Zonder goede communicatie en samenwerking kom je nergens! Ik heb er erg van genoten en mijn klant heeft het er nog steeds over! Een aanrader…..”

Wat vonden anderen van hun ervaring bij Yellow Wings Trainingen?

Reviews lezen is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over hoe anderen een bepaalde activiteit hebben ervaren. Je kunt als het ware door de ogen van de mensen die de activiteit al gedaan hebben meekijken. In reviews zit niet alleen de ervaring “wat heb ik beleefd?”, maar ook de waarde;  “wat vond ik ervan?” Die waarde is uit te drukken in cijfers of sterren en geeft aan hoe leuk of leerzaam je iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons komt vliegen maximaal heeft gekregen wat hij/zij verwacht had en daar doen we veel voor. We zetten alle reviews (uiteraard ongecensureerd) op Google, Facebook of Tripadvisor. Reviews zijn van belang voor anderen maar meer nog voor onszelf. Het is de beste manier om aan de hand van ervaringen van klanten de ervaring die wij te bieden hebben te evalueren en te verbeteren.

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

reviews schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.