Een beloning / incentive voor bijzondere prestaties

Hoe beloon jij medewerkers die harder lopen dan de anderen? Mensen die meer inzet hebben dan van hen verwacht mag worden actief jouw bedrijf vooruit helpen? Hoe kun je laten zien dat je hen waardeert op een manier die opvalt binnen je bedrijf? Hoe kun je dat gebruiken om anderen ook te motiveren? Een beloning / incentive voor bijzondere prestaties moet zo leuk en bijzonder zijn dat het uitstraling geeft aan jouw bedrijf; het moet in je bedrijf rondzingen en het zegt iets over jou als werkgever. Win-win dus!

Een incentive maken we echt op maat. Voor  één individu, of voor een groepje medewerkers. Vliegen met onze Boeing 737 simulator en/of begeleiden van vliegtuigen in de verkeerstoren, we maken het programma naar jouw wensen.  Spannend en dynamisch, want je moet zelf alles doen……..  Je krijgt in heel korte tijd een prachtige kijk op de werkwijze in de luchtvaart. Het geeft ook een prachtige mogelijkheid om elkaar te leren kennen in heel andere omstandigheden en dat is super leuk!

Wat levert een incentive voor de werkgever op?

Wij doen er alles aan om de deelnemers het gevoel mee te geven iets unieks te hebben meegemaakt. Zoiets vergeet je niet snel, zeker als je nog een paar leuke foto’s of video’s maakt als aandenken. Die foto’s en video’s worden natuurlijk op het werk gedeeld, waardoor het incentive meer waarde krijgt. De incentive wordt als cadeaubon verstuurd, zodat je als werkgever echt iets tastbaars kunt geven. Elke medewerker die een incentive krijgt, ontvangt een persoonlijk vliegticket en na de vlucht een vliegcertificaat.

Hoe krijg je de incentive in huis?

Heel simpel; even bellen naar 06 30062328, of een mail sturen naar info@yellowwings.nl  WIj willen natuurlijk graag weten wat die medewerkers voor bijzonders gedaan hebben, zodat wij dat nog eens kunnen benoemen tijdens de vlucht. Zij krijgen niet voor niets een extra beloning….. Op die manier brengen we de waardering van de werkgever nog eens extra onder de aandacht.

Om de voorpret voor de mensen die een incentive hebben gekregen, te vergroten, hebben we een instructievideo gemaakt. Hoe meer je tevoren al weet hoe meer rendement je uit je vlucht haalt…..Kijk op instructievideo cockpit instrumentarium

          Review

               Rianne B.

“Ik kreeg een simulatorvlucht cadeau van mijn leidinggevende voor het overwerk dat ik in het weekend had gedaan. Samen met mijn man heb ik een geweldige vlucht gemaakt. Je zou denken dat zoiets meer voor mannen is, maar voor vrouwen is het net zo leuk! Ik heb heel erg genoten, ook al ging niet alles in één keer goed. Heel vriendelijke en geduldige begeleiding van Rob ( was ook nodig!)”

Wat vonden anderen van hun ervaring bij Yellow Wings Trainingen?

Reviews lezen is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over hoe anderen een bepaalde activiteit hebben ervaren. Je kunt als het ware door de ogen van de mensen die de activiteit al gedaan hebben meekijken. In reviews zit niet alleen de ervaring “wat heb ik beleefd?”, maar ook de waarde;  “wat vond ik ervan?” Die waarde is uit te drukken in cijfers of sterren en geeft aan hoe leuk of leerzaam je iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons komt vliegen maximaal heeft gekregen wat hij/zij verwacht had en daar doen we veel voor. We zetten alle reviews (uiteraard ongecensureerd) op Google, Facebook of Tripadvisor. Reviews zijn van belang voor anderen maar meer nog voor onszelf. Het is de beste manier om aan de hand van ervaringen van klanten de ervaring die wij te bieden hebben te evalueren en te verbeteren.

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

reviews schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.