Samenwerkingen

Yellow Wings logo

Samenwerking met andere bedrijven vinden we bij Yellow Wings Trainingen vanzelfsprekend. Samen kun je meer bieden en je kunt van en met elkaar leren hoe zaken beter kunnen. Delen van kennis en kunde is voor alle partijen winst. Belangrijk daarbij vinden wij dat het gaat om lange termijn relaties en die krijg je niet zomaar. Alle partijen moeten dat ook echt met elkaar willen. Samenwerking kost eerst veel tijd en energie en creativiteit voor er een aansprekend product ontstaat en daar moet je samen in willen investeren. Links maken is een uiting van die samenwerking en dat doen we graag met anderen waar we een warme en gelijkwaardige relatie mee hebben. Hieronder tref je externe links aan van andere bedrijven waarmee we op deze manier samenwerken. Hoe werkt een link?  Klik op het logo van het bedrijf, of op de onderstreepte tekst en je wordt direct doorgestuurd naar de betreffende website.

Yellow Wings SAS logo

Special Air Services b.v.; voor rondvluchten, (proef-)vlieglessen, vliegopleidingen, luchtreclame, fotovluchten, milieuvluchten, huwelijksaanzoeken en andere vliegbelevenissen. Vliegen op hoog niveau onder begeleiding van een professionele en gedreven vliegers. Vanuit de lucht ziet de wereld er heel anders uit!

 

 

 

Yellow Wings Teuge Airport Tours

Teuge Airport TourTheo Schaefers leidt je rond over (een deel van) het vliegveld. Hij weet veel van het vliegveld én van de geschiedenis ervan. Theo weet als geen ander voor zowel schoolkinderen als ouderen een boeiend verhaal te vertellen en het is een bijzondere ervaring om hem aan het werk te zien. Hij doet  zijn rondleidingen met hart en ziel! Het is ook mogelijk voor touringcarbedrijven om een rondleiding te doen met een bus met maximaal 60 personen voor een belevenis van anderhalf uur.

Yellow Wings Takeoff logo

Restaurant Takeoff; voor lunch en diner met optimaal uitzicht op de starbaan, de landingsplek van de parachutisten en zwevers en direct aan het platform gelegen. Lekker en betaalbaar eten met geweldig uitzicht!

Yellow Wings Slaapfabriek foto

De Slaapfabriek; een bijzonder ontbijthotel (B&B) met themakamers van verschillende steden waar de eigenaren zijn geweest. Hier overnacht je bijvoorbeeld in New York of in Hong Kong. Ideaal voor meerdaagse trainingen, losse overnachtingen met ontbijt of een gezellig familie- en/of vriendenweekend.  Sinds eind 2019 is de bouw van de eerste 3D-geprinte vergaderzaal van Europa afgerond en daar kom je ogen en oren tekort. Een beleef-vergaderruimte met bewegende beelden op de muren en surround geluid dat zorgt voor een compleet nieuw vergader- & belevingsconcept.

Yellow Wings Teuge Airport

Teuge Airport; de website van het vliegveld als geheel. Met een presentatie van alle bedrijven op het vliegveld, en de mogelijkheden die het vliegveld biedt. Teuge is een prachtig vliegveld met een weids uitzicht en voor mensen die van luchtvaart houden een leuke plek. Je kunt heel dicht bij de startbaan komen. Bij mooi weer zijn er veel kleine vliegtuigen, parachutisten, zweefvliegtuigen en helikopters.

Yellow Wings Vliegtuigsuite Teuge

De Vliegtuig Hotelsuite.  Een heel vliegtuig voor twee personen! Helemaal verbouwd tot een luxe hotelsuite met alles er op en er aan. Een zitkamer, slaapkamer, bad met bubbels en een uitstekend ontbijt. Een unieke belevenis en met uitzicht op de baan vanaf je eigen privé vliegtuig terras.

Yellow Wings Aventus logo
Aventus ROC; Waar mogelijk werken Aventus en Yellow Wings graag met elkaar samen. Kennis delen, mogelijkheden voor leerlingen om iets nieuws te ontdekken of nieuwe kennis op te doen, alles is mogelijk als iedereen er iets aan heeft. Win win is het uitgangspunt van beide partijen en dat leidt tot mooie projecten, zoals het ontwerpen en maken van stewardessen uniformen, Het bouwen van de Cessna 172 simulator, ontwerpen van hufterproof voetensturen voor onze Boeing 737 simulator en het bouwen van het radarstation.
 
Yellow Wings Alertief logo

Alertief Management BV. is een netwerkorganisatie met interimmangement en programmamanagement op verschillende kennis terreinen in het publieke domein.  In samenwerking met Alertief biedt Yellow Wings een spannende trainingsomgeving voor het aanleren van  supereffectief communiceren en samenwerken voor professionals en het ontdekken van talenten in het team.

Yellow Wings Talent go logo

Talentgo is een sociaal innovatief  bureau, dat zich bezig houdt met het optimaliseren van samenwerking binnen één organisatie. Talentgo maakt mensen bewust van wie ze zijn en wat zij te bieden hebben. Met deze kennis helpt Talentgo mensen hun talenten optimaal in te zetten binnen het bedrijf. Triple WIN, voor de persoon zelf, voor zijn omgeving én voor de organisatie.

Yellow Wings Dolphin flow logo

Dolphinflow is specialist in het creëren van flow bij medewerkers en in teams en organisaties. Flow is werken en leven vanuit een sterk ontwikkelde innerlijke kracht. Het staat voor een onbegrensde energie, drive, plezier, volledig opgaan in dat wat je aan het doen bent, uiting geven aan je kwaliteiten en talenten en het moeiteloos behalen van uitzonderlijke prestaties.  Onze trainingen onderscheiden zich door blijvende resultaten. De flow trainingen zijn leuk, inspirerend en sprankelend.

Yellow Wings New X logo

(NEW-X) staat voor advies en implementatie trajecten van resultaatgerichte – duurzame – bedrijfsvoering, human resource management, leiderschapsontwikkeling, training & coaching, interim- & crisismanagement. NEW-X ondersteunt en begeleidt vanuit een brede deskundigheid over de businessmodellen van de toekomst, strategische vernieuwing, leiderschapsontwikkeling én Hoger Rendement met Mensen.

Yellow Wings Hoogendijk logo

Hoogendijk coaching en opleiding. Adriaan Hoogendijk is de eerste die loopbaancoaching in Nederland goed op de kaart gezet heeft. Als filosoof heeft hij een diepgaande kijk op wat mensen drijft om te doen wat hen energie brengt. De Opleiding tot Bezielingscoach bij Hoogendijk Coaching en Opleiding is speels, heeft diepgang, is rijk aan methodieken en aan ontwikkelingsmogelijkheden voor de coach en zijn intuïtieve kwaliteiten.

Flamestudio Wij maken krachtige websites en webshops die meer omzet, nieuwe klanten en opdrachten opleveren. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?

Yellow WIngs Buitenhuis logo

Buitenhuis Groepsuitjes & Events zet graag haar ervaring, kennis en netwerk in om een passend evenement of groepsuitje voor u samen te stellen.
Tal van groepsactiviteiten hebben we in eigen beheer, van Solex rijden tot een citygame. Maar ook een daverend en origineel personeelsfeest verzorgen we graag voor u.

Door samen te werken met vele lokaties en bedrijven komen we tot de mooiste events!

Buitenhuis Groepsuitjes is méér dan een dagje uit!!!

 

Samenwerken?

Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen
 

06-30062328

info@yellowwings.nl