Over ons ... De crew bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde professionals. Ieder van hen draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van Yellow Wings.

Over ons …Het bevlogen Yellow Wings team

Als team hebben we neergezet wat er nu staat; in een leeg deel van de hangar hebben we een gebouw in een gebouw gemaakt. In die ruimte staat ons vliegtuig, met een cabine en een cockpit. En ons geheel vernieuwde luchtverkeersleiding centrum. Daarnaast houden teamleden zich bezig met (door)ontwikkelen van trainingen, onderhoud van het vliegtuig, reparatie en verfraaiing. ICT is uiteraard belangrijk, en structureel onderhoud en updates worden door teamleden zelf uitgevoerd. Als groep hebben we dus veel expertisen in huis, niet alleen op het gebied van coaching, management, training en onderwijs, maar ook op het gebied van constructies, elektriciteit, ICT, en design.

Practice what you preach

Over ons : Door onze gezamenlijke expertise te bundelen en ons enthousiasme in te zetten, doen we zelf precies wat we deelnemers aan trainingen meegeven. Wij geloven in de kracht van voorbeeldgedrag en doen ons best om dat voor te leven!

We werken moeiteloos samen met gebruikmaking van elkaars kwaliteiten en expertise. Die manier komt naadloos overeen met de manier waarop Crew Resource Management binnen een een team werkt.

We leggen focus op wat er goed gaat, plezier, drive, enthousiasme en de drang om zaken nog beter te maken. Dat is precies wat we elk team toewensen en zegt veel over ons als team. Zo kijken wij ook naar onszelf en elkaar en dat geven we graag door.

Het team

Samen vliegen we naar succes!

De crew bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde professionals. Ieder van hen draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van Yellow Wings.

Gemotiveerd

Passie voor luchtvaart

Coaching

Management

Enthousiast