Yellow Wings over ons bouw cockpit

Het bevlogen team van Yellow Wings Trainingen....

Onze crew bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde professionals. Ieder van ons draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van Yellow Wings Trainingen.

Als team hebben we neergezet wat er nu staat; in een leeg deel van de hangar hebben we een gebouw in een gebouw gemaakt. In die ruimte staat ons vliegtuig, met een cabine en een cockpit. In het kantoor is ons geheel in eigen beheer ontwikkelde luchtverkeersleiding centrum gesitueerd.

Nu het bouwen klaar is houden wij ons bezig met (door)ontwikkelen van trainingen, verbeteringen, onderhoud en reparaties van het vliegtuig ICT is uiteraard belangrijk, en structureel onderhoud en updates worden door één van ons zelf uitgevoerd. Als groep hebben we dus veel expertise in huis, niet alleen op het gebied van coaching, management, training en onderwijs, maar ook op het gebied van constructies, elektriciteit, ICT, en design. Voor zaken waar we zelf niet direct een oplossing voor hebben, mogen we gebruik maken van ons netwerk, waar alle kennis in zit die we maar wensen.

Practice what you preach

Yellow Wings over ons pagina 2

Door onze gezamenlijke expertise te bundelen en ons enthousiasme in te zetten, doen we zelf precies wat we deelnemers aan trainingen willen meegeven. Wij geloven in de kracht van voorbeeldgedrag en doen ons best om dat voor te leven!

We werken moeiteloos samen met gebruikmaking van elkaars kwaliteiten en expertise. Die manier komt naadloos overeen met de manier waarop Team (Crew) Resource Management binnen een een team werkt.

We leggen focus op wat er goed gaat, plezier, drive, enthousiasme en de passie om zaken nog beter te maken. Dat is precies wat we elk team toewensen en zegt veel over ons als team. Zo kijken wij ook naar onszelf en elkaar en dat geven we graag door.

Het team

Ons succes in het bouwen van een uniek project bewijst dat je met samenwerken meer bereikt dan je voor mogelijk houdt!

Yellow Wings over ons pagina 3
Yellow Wings over ons pagina 5
Yellow Wings Trainingen over ons bouw 2