Over ons

OVER ONS

Goed communiceren en samenwerken leidt tot veel plezier

Iets nieuws bouwen vereist strakke communciatie

Onze crew bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde professionals. Ieder van ons draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van Yellow Wings Trainingen. Door mee te denken, mee te bouwen, mee te ontwikkelen en mee te doen in de uitvoering

Juist omdat er heel veel verschillende expertise nodig is om alles te laten werken, is communicatie het sleutelwoord. Hoe kun je aangeven hoe iets er uit kan komen te zien aan de ICT’er die het gaat bouwen? Hoe weet degene die de elektrische installatie aanpast, precies wat het resultaat moet worden? Hoe leg je iets uit aan een professional over iets waar je zelf geen verstand van hebt?

Communicatie veronderstelt dat je jouw beelden, ideeën en gevoelens één op één overdraagt aan een ander. Maar die ander kan wel eens een heel ander beeld krijgen over wat jij vertelt. Hoe breng je die werkelijkheden bij elkaar? Voor ons is dat net zo’n punt van aandacht als voor alle andere teams. En als er toch even iets fout gaat? Dan zijn wij prima in staat om om onszelf en om elkaar te lachen en weer verder te gaan.

Practice what you preach

Door onze gezamenlijke expertise te bundelen en ons enthousiasme in te zetten, doen we zelf precies wat we deelnemers aan trainingen willen meegeven. Wij geloven in de kracht van voorbeeldgedrag en doen ons best om dat voor te leven!

We werken moeiteloos samen met gebruikmaking van elkaars kwaliteiten en expertise. We leggen focus op wat er goed gaat, plezier, drive, enthousiasme en de passie om zaken nog beter te maken. Goede communicatie zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen. Dat is precies wat we elk team toewensen en zegt veel over ons als team. Zo kijken wij ook naar onszelf en elkaar en dat geven we graag door.

Ons unieke project laat zien dat je met communicatie en samenwerken meer bereikt dan je voor mogelijk houdt.