Bedrijfsevents en uitjes waar je nog lang van na zult genieten!

Wat maakt een uitje tot een BIJZONDER uitje? Door bijvoorbeeld meerdere spannende ervaringen met elkaar te combineren, waarbij je met elkaar iets wilt presteren. Vliegen in een professionele Boeing 737 Simulator, met een paar vrienden werken in onze Luchtverkeersleiding simulator? Of een combi van beide? We bieden ook rondleidingen over het vliegveld aan, waarbij je op plekken komt die normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk zijn. De hangar of een deel ervan is ook af te huren voor je om een bedrijfspromotie, personeelsbijeenkomst, netwerkevent of feest. Randvoorwaarden als eten en drinken verzorgen wij ook voor jouw event. Er is heel veel mogelijk en je kunt bij ons evenementen op maat samenstellen. Op die manier kun je precies beleven wat jij voor ogen hebt!

Als je iets anders wilt, aarzel niet even te bellen of te mailen. Je kunt je eigen combinatie van avonturen maken. Wij vinden het leuk om precies dat te regelen wat jij wilt hebben en we denken graag met je mee……

 

 

Flight Simulator in combinatie met een rondleiding en/of een rondvlucht.

Rondleiding over Teuge Airport?

Beleef de luchtvaart op Teuge Airport. Je kunt combinaties van meerdere activiteiten maken die alles te maken hebben met vliegen.

Rondleiding op het vliegveld door Teuge Airport Tours? In combinatie met een vliegreis in de Boeing 737 simulator/ Air Traffic Control simulator en/of rondvlucht met een Cessna 172 door Special Air Services? Eten en drinken met geweldig uitzicht op de runway? Met jouw ideeën en onze mogelijkheden kunnen we je een inspirerend event bezorgen.

 

Meer weten? Neem gerust even contact op met Theo Schafers van Teuge Airport Tours. Via hem kun je deze combi’s organiseren naar jouw wensen. Laat je verrassen

              Review

                Sjors. J.

“Geweldig evenement: weer bij Yellow Wings te gast geweest met de zakelijke partners van TLN. Geweldige ervaring, op een leuke manier soms confronterend over hoe moeilijk communiceren is…Fijne begeleiding door het team van YW. 

Kortom; wil je iets bijzonders en leuks doen met je zakenrelaties, ga dan overleggen met Rob over de mogelijkheden. Absolute aanrader!”

Wat vonden anderen van hun ervaring bij Yellow Wings Trainingen?

Reviews lezen is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over hoe anderen een bepaalde activiteit hebben ervaren. Je kunt als het ware door de ogen van de mensen die de activiteit al gedaan hebben meekijken. In reviews zit niet alleen de ervaring “wat heb ik beleefd?”, maar ook de waarde;  “wat vond ik ervan?” Die waarde is uit te drukken in cijfers of sterren en geeft aan hoe leuk of leerzaam je iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons komt vliegen maximaal heeft gekregen wat hij/zij verwacht had en daar doen we veel voor. We zetten alle reviews (uiteraard ongecensureerd) op Google, Facebook of Tripadvisor. Reviews zijn van belang voor anderen maar meer nog voor onszelf. Het is de beste manier om aan de hand van ervaringen van klanten de ervaring die wij te bieden hebben te evalueren en te verbeteren.

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

reviews schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.