Promotie van je bedrijf of je nieuwste product in een vliegtuig of een hangar?

Bij bedrijfspromotie wil je graag aandacht trekken. Een omgeving die volkomen anders is dan die van je bedrijf valt direct op en wekt daarmee belangstelling. Tenminste als die omgeving interessant genoeg is! Een vliegtuig om foto’s of video te maken voldoet daar zeker aan. Naast het maken van beeldmateriaal is de cabine ook uitstekend te gebruiken als ruimte om een presentatie te geven. Die presentatie kan gaan over je bedrijf, een nieuw product, een inleiding voor een netwerkbijeenkomst etc. Door slimme bedrijfspromotie valt je bedrijf extra op bij mogelijke klanten…..

In de cabine is een presentatie tv beschikbaar waarop je je eigen presentatie of video kunt afspelen, met geluid in de hele cabine. Ook de cockpit is te gebruiken voor promotie doeleinden. Bijvoorbeeld voor een videoclip voor muziek, een boodschap voor je personeel, een kerstwens etc. Hoe creatiever je bent, hoe meer mogelijkheden je ziet!

De hangar leent zich perfect voor het doen van grotere bedrijfspromotie en -presentaties. Denk aan het presenteren van een nieuw model auto of een ander product. Je kunt je product laten zien met een vliegtuig als achtergrond. Als dat nog geen aandacht trekt…….

Voorbeelden van bijdragen aan landelijke tv programma’s, 

Een uitzending van Katja’s bodyscan met op NPO1 met Katja Schuurman 

 

Opnemen van een videoclip?

Zie de clip van Bombastic met Lange Sjaak en YES-R

 

Netwerkbijeenkomst 50+company

 

De 50+ Company heeft een HR netwerkbijeenkomst gehouden op het vliegveld, met een rondleiding van Theo Schaefers over het vliegveld, een presentatie in de Yellow Wings Boeing 737 cabine en een borrel bij restaurant The Hangar. Er zijn veel activiteiten mogelijk om het nuttige én aangename met elkaar te combineren!

Dynatos video

Hieronder een voorbeeld van Dynatos (strategisch partner voor financiële procesautomatisering), waarvan de directie een kerstwens aan hun personeel en partners wilde sturen….. nieuwjaarsboodschap van Dynatos voor hun board vergadering in Las Vegas

Wil je een VLOG maken over vliegen of luchtvaart of heb je een vliegtuigomgeving nodig?

Kijk voor inspiratie naar Thomas Cox op Teuge

 

Een paar docenten van de Scholengroep Veluwezoom heeft een prachtig initiatief genomen. Om kinderen een goed beeld te geven van wat een beroep inhoudt, proberen de docenten kinderen een echte ervaring te bieden over de inhoud van de functie die zij later willen hebben.

Een meisje dat graag stewardess wil worden heeft bij Yellow Wings een flight safety demostration gegeven en met een trolley ten en drinken rondgedeeld als volleerd stewardess. Uiteraard compleet in stewardessen uniform.

Prachtig om te zien hoe zij in haar rol opging. Het resultaat is een bijzondere ervaring en  het filmpje dat door de school is gemaakt, te zien voor leerlingen en docenten! Om privacy redenen staat de video niet op onze website.

Scholengroep Veluwezoom
Yellow Wings Trainingen bedrijfspromotie ten Hag

Een voorbeeld hoe je heel simpel door een paar foto’s in een bijzondere omgeving je bedrijfspromotie een boost kunt geven. Hoe creatiever je daarbij wordt, hoe meer uitstraling. Maak gebruik van onze mogelijkheden en je zult je verbazen over het effect…..

Probeer ons uit…

Het bovenstaande klinkt leuk, maar werkt het ook? Dat kun je alleen ontdekken door ons uit te dagen samen met jou je event te realiseren. Vraag ons mee te denken hoe we jouw project mede tot een succes kunnen maken. Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken en/of overleggen. Laat je verrassen!