Promoten van je bedrijf in een vliegtuig?

Bij bedrijfspromotie wil je graag aandacht trekken. Een omgeving die volkomen anders is dan die van je bedrijf valt direct op en wekt daarmee belangstelling. Tenminste als die omgeving interessant genoeg is! Een vliegtuig om foto’s of video te maken voldoet daar zeker aan. Naast het maken van beeldmateriaal is de cabine ook uitstekend te gebruiken als ruimte om een presentatie te geven. Die presentatie kan gaan over je bedrijf, een nieuw product, een inleiding voor een netwerkbijeenkomst etc. Door slimme promotie valt je bedrijf extra op bij mogelijke klanten…..

In de cabine is een presentatie tv beschikbaar waarop je je eigen presentatie of video kunt afspelen, met geluid in de hele cabine. Ook de cockpit is te gebruiken voor promotie doeleinden.

Deze bedrijven gingen je voor
Voorbeelden van bijdragen aan landelijke TV programma’s

Reeks tv programma’s op NPO1 over Katja Schuurman Katja’s bodyscan

Hieronder een voorbeeld van Dynatos (strategisch partner voor financiële procesautomatisering), waarvan de directie een bericht aan anderen wilde sturen….. nieuwjaarsboodschap van Dynatos voor hun board vergadering in Las Vegas

Opnemen van een videoclip?

Zie de clip van Bombastic met Lange Sjaak en YES-R

De 50+ Company heeft een HR netwerkbijeenkomst gehouden op het vleigveld, met een rondleiding van Theo Schaefers over het vliegveld, een presentatie in de Yellow Wings Boeing 737 cabine en een borrel bij restaurant The Hangar. Er zijn veel activiteiten mogelijk om het nuttige én aangename met elkaar te combineren!

Wilt u een VLOG maken?

Kijk voor inspiratie naar Thomas Cox op Teuge

Een paar docenten van de Scholengroep Veluwezoom heeft een prachtig initiatief genomen. Om kinderen een goed beeld te geven van wat een beroep inhoudt, proberen de docenten kinderen een echte ervaring op te laten doen in het werk dat zij later willen.

Er is een meisje dat graag stewardess wil worden. Zij heeft bij Yellow Wings eten en drinken rondgedeeld en een flight safety demostration gegeven als een volleerde stewardess. Uiteraard compleet in stewardessen uniform.

Ze deed het heel goed en het resultaat is in het filmpje dat door de school is gemaakt, te zien….. geniet ervan!

https://www.youtube.com/watch?v=wuX5zwSE_5s&feature=youtu.be

Probeer ons uit…

Het bovenstaande klinkt leuk, maar werkt het ook? Dat kunt u alleen ontdekken door ons uit te dagen samen met u uw event te realiseren. Vraag ons mee te denken hoe we uw project mede tot een succes kunnen maken. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen overleggen. Laat u verrassen! Meer informatie? Bel naar 06 30062328 of mail naar info@yellowwings.nl