Maatwerk voor je zakelijk evenement / bedrijfsuitje / teamuitje

In samenwerking met meerdere bedrijven op Teuge international Airport is het mogelijk een zakelijk evenement, een teamuitje of bedrijfsuitje te realiseren. Dit doen we voor kleine én grote groepen. Elk evenement, teamuitje,  bedrijfsuitje, of relatiedag maken wij op maat en aan de hand van jouw wensen. Je kunt zelf alle variabelen invullen; aantal deelnemers, tijdstip en tijdsduur van het evenement en de activiteiten die je wilt gaan doen. Niet alleen de hangar is beschikbaar, maar ook het platform. Voor BBQ’s, pizza events, bedrijfsfeest etc.

Yellow WIngs Trainingen header bedrijfspromotiep

Voor wie?

Voor elk team, elke afdeling en elke divisie die een “anders dan anders” evenement wil doen. Luchtvaart spreekt tot de verbeelding en juist op een klein vliegveld als Teuge Airport, kan er veel meer dan op een groot veld. Elke groep die zelf zaken wil ontdekken, wil experimenteren met dingen die je nog nooit hebt gedaan, nieuwsgierig is en graag iets wil doen, kan hier zelf aan de slag. Dit is het leukste een leerzaamste evenement dat je je kunt voorstellen!

 

Yellow WIngs Trainingen header samenwerking
Onze hangar zorgt ervoor dat u zich met uw event op een bijzondere manier kunt presenteren met een ruimte (tot 700 vierkante meter).
Meer informatie
Wij kunnen je doelgroep een actief en spannend programma bieden, waarbij deelnemers kunnen kennismaken met de actieve luchtvaart.
Meer informatie

De kracht van samenwerken

Wij willen graag nauw met jou samenwerken om een state of the art programma te maken. Als jouw evenement geslaagd is, is dat voor ons bijzonder waardevol. Samen met jou onderzoeken we wat je precies met die dag wilt bereiken en hoe wij daaraan maximaal kunnen bijdragen. Goed overleg, denken in mogelijkheden, flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij van belang. Ons gezamenlijke doel is dat je maximaal tevreden bent met het resultaat van jouw evenement!

Afspraak maken?

06-30062328

info@yellowwings.nl