Kerstspecial 2020

Een spectaculaire vlucht van Frankfurt naar Innsbruck. Tussen de besneeuwde bergen vlieg je aan op Flughafen Innsbruck-Kranebitten en je ziet dat pas na het indraaien van het dal liggen. De bergtoppen links en rechts van je zijn hoger dan waar jij vliegt en je moet heel precies hoogte, snelheid en koers aanhouden om goed op de baan terecht te komen. Een avontuur voor twee en de sneeuw in de bergen geeft een prachtig Kerstbeeld te zien. Het is een vlucht van gate tot gate met alles er op en eraan en duurt anderhalf uur. Als business class ticket/ cadeaubon te verkrijgen, leuk om te geven én om te krijgen voor de prijs van een normaal business class ticket. Inclusief luchtdoopcertificaat.

Hoe krijg je een ticket in huis? Even bellen naar 06 30062328 of mailen naar info@yellowwings.nl

 

Yellow Wings vliegtickets

Wat wil je in de cockpit meemaken? Hoeveel wil je leren van de luchtvaart en van vliegen? Welk vliegticket voldoet aan al je wensen? Wij willen je een zo echt mogelijk beeld geven van wat de piloten tijdens een vlucht doen. Hoe meer je wilt weten, hoe meer tijd je nodig hebt om al die dingen te gaan doen.  Onze vliegtickets laten je vluchten maken van gate tot gate als (bijna) echte piloot.

Je zit samen met je tweede piloot in de cockpit en je hebt samen alle instrumenten op de goede manier ingesteld. Je vraagt om een “push back”. De truck duwt je achteruit totdat je met je neus de goede kant op, op het platform staat.  Je vraagt om een “clearance” om naar de runway te taxiën en je vind je weg over het veld aan de hand van een routekaart. Nu vraag je toestemming voor de “takeoff” en als je die gekregen hebt, draai je de baan op en geef je gas…. De neus van het vliegtuig komt omhoog en de horizon valt weg. Onderweg moet je samen veel handelingen doen die een echte piloot ook uitvoert. Nu moet je navigeren om je bestemming te kunnen vinden en uitzoeken hoe de aanvliegroute er uit ziet. Voor je kunt landen moet er nog veel gebeuren….Na de landing taxi je naar de gate terug. Met Yellow Wings vliegtickets maak je altijd een complete vlucht van gate tot gate.

Yellow Wings Economy Class vliegtickets: een programma van een uur, voor twee personen, met instructie. Er wordt een korte vlucht gemaakt van vanaf gate tot gate, met zoveel mogelijk acties op de grond en in de lucht.

 

Yellow Wings Business Class vliegtickets: dit is een programma van anderhalf uur, voor twee personen, met instructie. Aanvullend op het Economy Class Ticket, maken we gebruik van checklists en daarmee krijg je meer inzicht van wat er in een cockpit zit. De vlucht  is langer, waardoor je meer acties kunt doen en een graadje spannender. Dit is het meest gebruikte ticket en daarom hebben we die € 25 goedkoper gemaakt.

 

Yellow Wings Royal Class vliegtickets: dit is de meest uitgebreide vliegervaring van twee uur, voor twee personen, met instructie. We laten je de systemen uitgebreid zelf instellen/programmeren en de communicatie is precies zoals in het echt. Je gaat nu ook zelf navigeren, en plannen wat de volgende stap in de vlucht is. Kortom, deze vlucht lijkt het meest op wat een echte piloot elke dag meemaakt.

1 ticket is voor twee personen die samen vliegen in twee verschillende rollen. Onderweg is het mogelijk van rol te wisselen, zodat de ene piloot bijvoorbeeld kan opstijgen en de ander kan landen. zo haal je het maximale uit je ticket.

Passagiers mogen altijd meekomen; zij kunnen in de cabine meereizen.

Verlenging van de vlucht is ter plaatse mogelijk, op basis van beschikbaarheid.

Er zijn combinaties mogelijk van simulatievliegen, al of niet met Air Traffic Control (luchtverkeersleiding), vliegen in een Cessna bij Special Air Service of een rondleiding over het vliegveld.

Meer informatie over vliegen en het instrumentarium van de Boeing 737

Kennis opdoen

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, dan zijn de links hierna een aanrader. Hoe beter je voorbereid bent, hoe inspirerender de vlucht!

              Review

        Koen D.

“Ik heb met mijn broer en neefje in deze simulator gezeten en om de beurt gevlogen en aan de knoppen gezeten. De instructeur was een aardige man met veel kennis en legde alles goed uit. De ervaring zelf was ook geweldig. je beleeft de hele vlucht zoals een echte piloot die ook zou beleven. Van toestemming vragen om te taxiën, opstijgen en landen. Totale aanrader dus!”

 

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

review schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.