Een vliegticket waarbij je zelf mag vliegen!

Een ervaring als cadeau?

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een fantastische ervaring bijvoorbeeld.  Bij Yellow Wings kun je een cadeaubon krijgen in de vorm van een vliegticket. Daarmee kun je een complete vlucht maken van 1, 1.5 of 2 uur (of langer) en hij is geldig voor twee  personen. De cadeaubon is op naam en de vliegtijd staat er op. Ook de houdbaarheidsdatum (1 jaar), staat er op vermeld. Je mag zelf je tweede piloot meenemen, want een Boeing 737 vlieg je altijd met twee personen.  Het is dus een avontuur voor twee!

Wil je foto’s en/of video’s maken? Doen natuurlijk. Neem een camera mee zodat je jezelf later terug kunt zien. Dat is dubbel genieten van je ervaring.  Natuurlijk mogen er anderen meekomen als je komt vliegen, want het is tenslotte feest! In de cabine is plaats genoeg voor alle mensen die mee willen komen. Zij kunnen ook vanuit de deuropening meekijken met de vlucht. Kom dus gerust met de piloten mee!

Herkenbaar vliegen over Nederland

Omdat je echt uitzicht wilt hebben dat je kunt herkennen, gebruiken wij satellietbeelden van google maps van Nederland. Je kunt dus steden, wegen, rivieren en andere bijzonderheden in het landschap herkennen.  In de grote steden zijn bruggen, gebouwen, voetbalstadions en meer te zien. Als je de omgeving van je eigen huis kent, kun je dat ook vanuit de lucht herkennen. Dat is overigens minder eenvoudig dan het lijkt, want een Boeing 737 vliegt redelijk hoog en behoorlijk snel. Zeker bij grotere hoogte is het lastiger details op de grond te zien

Prijs € 150,- voor een uur en voor 1,5 uur bieden we een korting van €25, dus dat kost € 200. inclusief instructeur en BTW. Je kunt met 2 personen vliegen, in de twee rollen die in het echt ook zo worden uitgevoerd. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

Yellow Wings Trainingen boardingpass
Hoe boek je je vlucht?

Even bellen naar Rob van Viegen, 06 30062328 is de snelste manier om een cadeaubon aan te schaffen. Om de bon persoonlijk te maken kun je er een korte tekst (65 tekens) op laten zetten. De cadeaubon met de omslag krijg je op de mail toegestuurd en als je die uitprint heb je een fysieke cadeaubon.

Degene die hem krijgt wil natuurlijk het maximale uit zijn cadeaubon halen. En een goede voorbereiding is het have werk en het is leuk om op die manier veel info te krijgen over wat je gaat doen. Door middel van een aantal artikelen kun je jezelf alvast goed voorbereiden. Veel plezier met “invliegen”…..

              Review

        Niels

“Samen met een collega een vliegticket aan een zakelijke relatie cadeau gedaan. Een uniek cadeau dat direct met open armen is ontvangen. We hebben een vlucht over Nederland gemaakt, met duidelijke herkenningspunten. Rob laat je net echt met de verkeersleiding communiceren en dat is nog niet zo simpel. Prachtige vlucht gehad! Zeker een aanrader om te doen!”

Wat vonden anderen van hun ervaring bij Yellow Wings Trainingen?

Reviews lezen is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over hoe anderen een bepaalde activiteit hebben ervaren. Je kunt als het ware door de ogen van de mensen die de activiteit al gedaan hebben meekijken. In reviews zit niet alleen de ervaring “wat heb ik beleefd?”, maar ook de waarde;  “wat vond ik ervan?” Die waarde is uit te drukken in cijfers of sterren en geeft aan hoe leuk of leerzaam je iets vindt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons komt vliegen maximaal heeft gekregen wat hij/zij verwacht had en daar doen we veel voor. We zetten alle reviews (uiteraard ongecensureerd) op Google, Facebook of Tripadvisor. Reviews zijn van belang voor anderen maar meer nog voor onszelf. Het is de beste manier om aan de hand van ervaringen van klanten de ervaring die wij te bieden hebben te evalueren en te verbeteren.

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

reviews schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport en vanaf dat moment kun je ook reviews vinden op de drie platforms.