Een vliegticket waarbij je zelf mag vliegen!

Cadeaubon

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een fantastische ervaring bijvoorbeeld.  Bij Yellow Wings kun je een cadeaubon krijgen in de vorm van een vliegticket. Daarmee kun je een complete vlucht maken van 1, 1.5 of 2 uur (of langer) en hij is geldig voor twee  of drie personen. De cadeaubon is op naam en de vliegtijd staat er op. Ook de houdbaarheidsdatum (1 jaar), staat er op vermeld. Je mag zelf je tweede piloot meenemen, want een Boeing 737 vlieg je altijd met twee personen.  Het is dus een avontuur voor twee!

Wil je foto’s en/of video’s maken? Doen natuurlijk. Neem een camera mee zodat je jezelf later terug kunt zien. Dat is dubbel genieten van je ervaring.  Natuurlijk mogen er anderen meekomen als je komt vliegen, want het is tenslotte feest! In de cockpit is nog plaats voor twee mensen extra. En in de cabine is plaats genoeg voor alle mensen die mee willen komen. Kom dus gerust met de piloten mee!

Kun je over je huis vliegen?

Omdat je echt het gevoel van vliegen wilt hebben, gebruiken wij satellietbeelden van google maps van Nederland. Je kunt dus steden, wegen, rivieren en andere bijzonderheden in het landschap herkennen.  In de grote steden zijn bruggen, gebouwen, voetbalstadions en meer te zien. Als je de omgeving van je eigen huis kent, kun je dat ook vanuit de lucht herkennen. Dat is overigens minder eenvoudig dan het lijkt, want een Boeing 737 vliegt redelijk hoog en behoorlijk snel.

Prijs € 150,- voor een uur en voor 1,5 uur bieden we een korting van €25, dus dat kost € 200. inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

Hoe boek je je vlucht?

Even bellen naar Rob van Viegen, 06 30062328 is de snelste manier om een cadeaubon aan te schaffen. Om de bon persoonlijk te maken kun je er een korte tekst (65 tekens) op laten zetten. De cadeaubon met de omslag krijg je op de mail toegestuurd en als je die uitprint heb je een fysieke cadeaubon.

Degene die hem krijgt wil natuurlijk het maximale uit zijn cadeaubon halen. En een goede voorbereiding is het have werk en het is leuk om op die manier veel info te krijgen over wat je gaat doen. Door middel van een aantal artikelen kun je jezelf alvast goed voorbereiden. Veel plezier met “invliegen”…..