Duik in de wereld van de Luchtverkeersleiding (Air Traffic Control) en laat je verrassen!

Luchtverkeersleiding ofwel Air Traffic Control begeleidt vliegtuigen op de grond en in de lucht. Er mag niets fout gaan in de communicatie tussen vliegtuigen en luchtverkeersleiders. Je kunt een vliegtuig niet even stilzetten in de lucht, dus je moet van te voren bedenken wat een vliegtuig wil gaan doen en daar ruimte voor maken. Je moet de piloot dus vertellen wát hij moet doen en wanneer en je wilt ook graag weten of hij dat begrepen heeft. Dat vereist een bijzondere manier van communiceren en dat zorgt ervoor dat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Die bijzondere interactie tussen piloten en Air Traffic Control kun je in onze Air Traffic Control simulator ervaren en experimenteren met de manier waarop jij maximaal effectief communiceert. Je bent een piloot die aankomende of vertrekkende toestellen simuleert, of je bent luchtverkeersleider die alle vliegtuigen afhandelt. Een spannend spel voor drie personen. En….. fouten maken is onvermijdelijk en leidt bij ons niet tot ongelukken!

Meer weten over Air Traffic Control? kijk op de website van Luchtverkeersleiding Nederland. 

               Review

                       Harold

“Het ziet er uit als een echt luchtverkeersleiding centrum. Met 11 bewegende beelden en geluid om je heen word je enorm afgeleid. Omdat je heel precies terug moet praten als de controler iets tegen je zegt, maak je heel snel fouten of mis je de helft. Zeker als het sneller gaat. Heel erg leuk om te ervaren, gewoon een keer doen met een paar vrienden!”

Reviews lezen?

Heel simpel….. klik op deze links…. GoogleTripadvisor en onze facebookpagina. en je komt direct op de reviewpagina. Veel leesplezier en we hopen dat je een goede indruk krijgt over wat we doen en wat dat oplevert. Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail gerust…..

review schrijven?

We nodigen je van harte uit om je ervaring bij Yellow Wings met anderen te delen. Voor ons is de meest waardevolle een review op Google. Klik op één van de logo’s GoogleTripadvisor en onze facebookpagina  en je wordt direct doorgelinkt naar de goede pagina, waar je je ervaring kunt delen. Hartelijk dank voor jouw bijdrage!  Yellow Wings is vanaf eind 2016 actief op Teuge International Airport