Kruip in de huid van een echte airline piloot……

Zou je wel eens even zelf piloot willen zijn? Hoe zou het zijn om zelf in de cockpit te zitten en je vliegtuig naar je bestemming te brengen? Hoe moet je gas geven, sturen, navigeren en communiceren met de verkeersleiding? Flight Sim for fun laat je voor je plezier kennismaken met de grote luchtvaart.

In onze professionele Boeing 737 800 Flight simulator, die precies doet wat een echt vliegtuig ook zou doen, heb je echt het gevoel dat je echt zelf aan het vliegen bent. Je hebt 180 graden zicht naar buiten en levensecht geluid. Anders dan bij een aantal andere Flightsimulators vlieg je samen met je tweede piloot in twee verschillende rollen, waarbij de Pilot Flying vliegt en de Pilot Monitoring alle knoppen bedient. De instructeur zit achter jullie Je vliegt dus samen met je vriend/vriendin, familie, collega en je moet zelf alles doen! De instructeur helpt je uiteraard met alles om jullie een mooie vlucht te laten maken. En uiteraard krijg je een vliegcertificaat!

Yellow Wings Trainingen heading vliegangst training
Wij hebben drie mogelijkheden voor een Yellow Wings vliegticket, afhankelijk van wat je precies wilt ontdekken van de kunst van het vliegen. Elk ticket biedt een complete vlucht, en hoe langer je vliegt, hoe meer je kunt doen. Je vliegt aan de hand van een vluchtplan, met echte vluchtkaarten en als je de radio's goed hebt ingesteld kun je op je instrumenten landen.........Een avontuur voor twee!
Meer informatie
Elk ticket voor de cockpit of ATC is ook als cadeaubon te verkrijgen. Het is een bijzondere ervaring om in de huid van een piloot te kruipen en zelf te vliegen, samen met een tweede piloot die je zelf meeneemt.
Vooral mensen die materieel alles al hebben, maar wel graag een unieke ervaring willen beleven, is dit een aanrader. Ook voor mensen die niet weten wat zij willen is dit een verrassing die zij niet snel zullen vergeten!
Meer informatie
Hoe werkt luchtverkeersleiding eigenlijk? Hoe kunnen piloten en luchtverkeersleiders zonder fouten met elkaar communiceren? Hoe kunnen de verkeersleiders vliegtuigen uit elkaar houden? Hoeveel vliegtuigen kan een verkeersleider tegelijk begeleiden? Dat kun je ontdekken in onze verkeerstoren. Twee personen doen landende en opstijgende vliegtuigen na en de derde is de luchtverkeersleider, die de toestellen clearances geeft. Een spannend en bijzonder realistisch spel!
Meer informatie

Afspraak maken?

06-30062328

info@yellowwings.nl